Urter 2.b

Specialer

Frugtbarhed
Kinesisk medicin har en fundamental dyb forståelse af kroppens funktioner i forbindelse med frugtbarhed hos både mænd og kvinder. Derfor ser man både på livsstil, helbredshistorie og på hvilke indre ressourcer, man skal støtte for at forbedre frugtbarhed. Det gælder både i forhold til at blive gravid, at have en god graviditet og til at kunne få et sundt barn.

Gennem flere års arbejde på Zita West Clinic i London har Mette Heinz samarbejdet med mange fertilitetsklinikker, og har erfaret, hvordan kinesisk medicin kan understøtte frugtbarhedsbehandlinger til at give bedre resultater og mindre stressfulde forløb.

Akupunktur og urtemedicin kan behandle:
Smertefuld menstruation
Uregelmæssig menstruation
Endometriose
Poly-Cystisk Syndrom
Lav Anti-Mullerian Hormon (ovarisk reserve)
Tidlig overgangsalder
Manglede ægløsning
Gentagne ufrivillige aborter
Graviditets kvalme eller smerter
Lav eller dårlig sædkvalitet
Lavt libido

 

Auto-immune sygdomme
I det moderne samfund er auto-immune sygdomme blevet mere og mere almindelige; såsom astma, allergier, eksemer og fordøjelses problemer. i kinesisk medicin arbejder man med at forløse de akutte symptomer for derefter at styrke kroppen. Man anser ikke auto-immune sygdomme for at være et tegn på et overaktivt immunforsvar, snarere et immunforsvar som kæmper med noget, som vi skal helbredes.

Tuina ansigtsmassage
Selvom skønhed kommer indefra, man godt nusse lidt om overfladen. Tuina ansigtsmassage består af massage og evt. akupunktur. Massagen arbejder med blod- og væske gennemstrømning samt akupunkturpunkter til at udrense og styrke hud og muskler. Du skulle kunne se en opstramning af huden og reducering af rynker efter få behandlinger. Hertil kan bestilles hjemmelavede individuelle cremer.

 

 

  • Guasha kursus
    6 maj kl. 18-21 

    Hjemmelavet creme kursus
    13 maj kl. 18-21