Guasha .b (1)

Der er løbende kurser i guasha massage og hjemmelavede cremer

Guasha massage
3 timer 400 kr.

I Kina og andre østlige lande er det traditionelt at man bruger jadesten, bøffelhorn eller porcelænsskeer til at massere på huden hvis man har ømme muskeler og led, eller til at behandle akutte sygdomme. Metoden er meget effektiv til at lindre smerter, og er lige så effektivt for sportsskader som ømme gigtled.

Vi arbejder i hold på 6-12 personer, både individuelt og sammen, hvis man har lyst. Alle kurser inkluderer værktøj og olie.

Guasha massage til hjemmebehandling 
Det er stadig traditionelt i mange kinesiske familier at mor eller mormor massérer med jadesten eller en porcelæns suppeske hvis man har en forkølelse, ryg- og ledsmerter, ondt i halsen eller hovedpine. Kurset gennemgår lidt basisviden om kroppen og meridianer, og så øver vi behandlinger på os selv og hinanden.

Reserver en plads
sms dit navn og kursus til 53 54 42 29

 

Hjemmelavede cremer
3 timer 450 kr.

Efter sommeren kan huden godt være tør og have brug for lidt næring.

Hjemmelavede cremer kan nære og holde huden fugtigt uden at være klistret - og du kan lave din personlige creme til din hudtype, årstid og alder.

Hjemmelavede cremer
Fordelen ved hjemmelavede cremer er, at du kan tilpasse årstider og personlige behov, samt undgår indhold som du evt er allergisk overfor. Og så er der ingen tilsætningsstoffer. Vi snakker lidt om ingredienser og laver så en basecreme, som du nemt kan lave hjemme og tilpasse din hydtype og behov. 

Kurset inkluderer materialer til to cremer per deltager. Max 6 deltagere på holdet, så der er tid til at lave egne cremer og stille spørgsmål.

Reserver en plads
sms dit navn og kursus til 53 54 42 29

 

 

 


 

 

 

 

 

 

  • Guasha kursus
    6 maj kl. 18-21 

    Hjemmelavet creme kursus
    13 maj kl. 18-21